Header Ads

Programa 19

Nou programa i nova Sessió al Local amb uns convidats que han portat el luxe, l'estil i l'elegància al nostre estudi: el LUXOPOLIS.

Amb ells hem passat  una hora fantàstica. Hem parlat molt de música i sobretot de l'estil que ells presenten amb el seu projecte; el lounge barrejat amb ritmes llatins, amb soft-jazz, i altres expressions musicals ideals per tastar algun còctel.

I ja que han vingut fins Arenys no els podíem deixar marxar sense ficar-los a tots al Estudi3 per enregistrar quatre temes. Així que fent un gran Tetris els vam ficar a tot cinc amb tots els seus instruments per obtenir una Sessió al Local que en breu podreu escoltar aquí mateix.

Els LUXOPOLIS son:


(de dreta a esquerra)

Peter Mellinas: Percussions
Ignatius Jr. Mellinas: Guitarra
Xávier Mellinas : Baix
Monika: Veu.
Messieur Leo: Teclats i Saxo
La formació la completa a la bateria l'Hernán Simón que va estar amb nosaltres de manera virtual.
Aquestes son les cançons que van enregistrar a la Sessió al Local:

1. Non lo so
2. Baby pickup the phone.
3. The Great Scape
4. That must be love.

Com sempre al següent link podeu escoltar el programa complet. Molt recomenable si voleu passar una estona molt divertida i amb molt bona música. En breu penjarem les fotos, el video i les cançons de la Sessió.

ESCOLTA EL PROGRAMA!! PROGRAMA 19

Atenció! La copa d'aquesta setmana ens la suggereix, aprofitant la seva presència al programa, l'IGNATIUS JR. MELLINAS (tota una institució dels combinats). El guitarra de LUXOPOLIS es propossa un MANHATTAN, "coctelito de invierno" diu ell i a nosaltres ens encanta. Els ingredients i la versió els trobareu a la secció d'aquest blog VERSIONS I GLOPS.


Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.