Header Ads

Programa 22

Nova edició del Local de Jazz. Teníem una bona sorpresa per la tornada del mega-pont de la setmana passada, ni més ni menys que en Joan Chamorro amb l'Andrea Motis. La parella de moda del jazz català actual passarien pel Local per enregistrar una Sessió al Local i fer un programa amb nosaltres. Però malauradament el mal temps d'aquest divendres no ha volgut que els avions sortissin puntuals de l'aeroport de Bilbao i ha sigut impossible al seva presència al programa. Lògicament no volem perdre l'oportunitat de passar una bona estona amb aquest dos músics genials i aviat tancarem un altre data per la seva visita.

Així que per aquest programa 22 hem tret un bon grapat de temes de moltíssima qualitat. Un altre demostració de que l'escena local del jazz es troba en un moment de molt bona producció.

Sota el link per escoltar el programa trobareu el llistat de cançons i artistes que han sonat al programa, recordo també que a la secció Versions i Glops hem actualitzat amb la copa proposada (un fantàstic i clàssic Dry Martini) i una versió realment molt sorprenent.

ESCOLTA EL PROGRAMA 22!! 


Cheek to Cheek - Two4Jazz
I don't mean a thing (If it ain't got that swing) - Susana Sheiman & Ignasi Terraza
Emotional Dance - Susana Sheiman & Ignasi Terraza
Foi Deus - Névoa
Antes de un sueño - Jordi Berni Trio
Prelude 5 - Xavier Dotras Trio
My favorite things - Anna Luna
Presència - Elisabet Raspall
Breaking the girl - Ismael Dueñas Trio.

Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.