Header Ads

Programa 24 - Joan Chamorro i Andrea Motis

Ha sigut un any fantàstic. Vam estrenar el programa cap al juny amb aquell especial d'estiu dedicat a les grans figures del jazz i ja al setembre vam començar amb el nostre projecte centrat en el jazz fet a Catalunya.

Hem tingut grups al programa que ens han deixat Sessions al Local fantàstiques, hem ficat música per respirar una miqueta sempre al final de la setmana i sobretot hem donat sortida a melodies i ritmes que moltes vegades es veuen relegades a un segon pla a les programacions de les emissores musicals.

Acabar l'any amb la visita d'en Joan Chamorro i l'Andrea Motis, amb en Josep Traver a la guitarra, per nosaltres és tot un orgull i anima a continuar amb el projecte. Ens han deixat una entrevista molt divertida i una Sessió al Local impressionant. Quatre temes on estrenaven dos mai enregistrats per ells abans.

Us deixem amb l'últim programa de l'any. Amb la parella de moda al jazz català.

Us volem desitjar un molt feliç any 2012 i si és ple de música, molt millor!!!Aquestes son les cançons que van enregistrar en Joan Chamorro (Contrabaix), Josep Traver (Guitarra) i l'Andrea Motis (Veu i trompeta);

- Our love is here to stay
- Moon River
- Gee Baby
- In my Solitude.

Y aquest és el primer videos dels quatre que hem realitzat de la gravació.

Chamorro-Motis-Traver   Moon River


Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.