Header Ads

I de sobte... 4ª temporada

Torna el Local de Jazz a Ràdio Arenys!!

Iniciem la 4a temporada del Local amb energies renovades, un format nou i ganes de compartir molta música.

Són moltes les novetats d'aquesta nova temporada. Per començar canviem de franja horària, ens movem de les nits dels divendres a les nits dels dijous... i ho fem per tal de que pugueu (i puguem) anar a tots els concert i activitats que anunciem al programa, un motiu pràctic en definitiva!
I es que mantindrem una agenda d'activitats i concerts més actualitzada setmanalment, us farem propostes per tal de gaudir de la música a qualsevol indret on es trobeu.

"A cop de Swing!" és una nova secció del programa. L'afició al Lindy Hop sembla que ha anat augmentant molt ens els últims anys, cada vegada es programen més trobades, mogudes i ballades al voltant d'aquest ball. Aquesta activitat també a experimentat un creixement important a la nostra vila, Arenys de Mar. És per això que hem volgut dedicar un espai a repassar les activitats setmanals que s'organitzen al voltant del Lindy Hop, parlarem amb professors, amb alumnes, amb associacions i amb tot aquell que no pot evitar ballar quan el swing sona. Per descomptat que programarem cada setmana un tema específic per fer-vos ballar a casa... s'ha de ballar el dijous! (nou de cada deu dentistes ho recomanen).

Els Petits Plaers ja són un clàssic del programa. Per aquesta 4a temporada però, donem un quart de volta als nostres plaers i els fem més excitants encara. Després de tots els programes que portem, són molts els músics que ens han vingut a visitar i han enregistrat temes a l'Estudi 3, volem recuperar aquestes cançons, autèntics petits plaers que hem experimentat en directe. Estem molt orgullosos de poder oferir música original, enregistrada a casa, gravacions úniques... en definitiva... Petits Plaers del Local de Jazz.

No oblidem, precisament, els músics. Ells són els protagonistes i el que més ens agrada es portar-los al programa, parlar amb ells i convidar-los a enregistrar uns temes al nostre Estudi 3. Aquesta temporada tindrem més convidats, més cançons i més vídeos.

Farem un esforç per tal de moure els canals de comunicació del programa: el Facebook, twitter i, sobretot, el present bloc.

Aquest és el plannig, cap a on anirà tot... francament no ho sabem i això és el que ens encanta!!!

Rebeu una cordial salutació de l'equip habitual del Local de Jazz!

Local de Jazz
Radio Arenys 91.2FM
emissió online a www.radioarenys.cat
Tots els dijous a les 22h
Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.