Header Ads

4rt Cicle de Duets de Jazz i Músiques Improvisades de Centelles


Aquest diumenge comença el 4rt Cicle de Duets de Jazz i Músiques improvisades de Centelles


Una proposta que ens ha cridat força l'atenció al Local de Jazz i que volem compartir amb tots vosaltres.

Aquest diumenge podem gaudir d'aquests duets:

Coloma Bertran i Quim Abramo Duo

Dia: 3 D’abril
Lloc: Plaça Vella
Hora: 12:30
Preu: gratuït

Coloma Bertran i Muntada: Violí
Quim Abramo i Soldevila: Guitarra Elèctrica

La tradició del violí i la guitarra en el Jazz neix amb formacions com el duo de Joe Venuti i Eddie Lang i el Quintette du Hot Club de France amb Django Reinhardt i Stéphane Grappelli. Coloma Bertran i Quim Abramo Duo beu de la saba d’aquestes arrels, cercant la seva pròpia sonoritat amb un so personal i amplificat, on la improvisació es magnifica aprofitant la llibertat del format de duo, alquímia que es produeix entre les sonoritats dels dos instruments de corda i la comunicació i complicitat existents entre ambdós components.

Rubén Fernández i Andreu Zaragoza duo

Dia: 3 D’abril
Hora: 19:00
Lloc: Bar del Casal Francesc Macià

Rubén Fernández - Veu
Andreu Zaragoza - guitarra

Aquest duet arriba a Centelles per presentar-nos Girasol , el nou àlbum de Rubén Fernández i Andreu Zaragoza, fruit d’un any de treball intens.
Aquests dos músics experimentats ens transporten a un camí que explora laconnexió entre el pop, la música brasilera i el jazz.
Els múltiples colors que ens ofereixen ens mostren la sorprenent 
intensitat i originalitat d’un so que barreja veus, guitarres i beatbox,  tot pintant a artistes tan especials com Björk, El Borges, Joni Mitchell…, a més de temes originals d'ambdós autors.
En directe, l’ús de loops i efectes fa que la força d’aquesta música resulti una experiència única.
Girassol és el resultat d’un viatge cap a l’essència musical en cançons amb una temàtica de reflexió, cerca i reivindicació de l’ésser humà.
Ha estat guardonat com a millor disc del 2015 per l’Associació de Músics de Jazz de Catalunya AMJM i ha rebut nombroses crítiques positives de premsa i públic.Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.