Header Ads

Into the Silence, nou treball d'Avishai Cohen
AVISHAI COHEN va publicar al gener el seu debut en el segell ECM. Into The Silence, produït per Manfred Eicher, una col·lecció de composicions impressionistes per a quartet (trompeta, piano, baix i bateria, amb un saxo tenor en alguns talls) i reflecteix els últims moments de la vida del pare de Avishai, David, amb una humilitat i una contenció sorprenents.

AVISHAI COHEN créixer musicalment formant part de la fèrtil collita de l'emblemàtic club de jazz novaiorquès Small's i des de principis de 2010 és membre del prestigiós SF Jazz Collective. També col·labora habitualment amb artistes com Keren Ann, Mark Turner o els seus germans, amb els quals conforma el 3 Cohens Sextet. 

El New York Times ha dit d'ell "igual que Miles Davis, Cohen pot fer de la trompeta un vehicle per emetre els sons més commovedors dels que és capaç un ésser humà."

COHEN és un dels millors trompetistes de la seva generació i amb Into The Silence es confirma com una de les figures essencials del jazz contemporani.Font: PLAN B

Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.