Header Ads

WHATEVER, el nou EP de China MosesChina Moses és una dona única dins de la seva generació, capaç de tornar a connectar amb l'up tempo i el swing dels anys 40. No hi ha res que li agradi més que interioritzar els clàssics per explorar-los fins als seus confins, desviar-los de la seva ruta natural i portar-los fins al màxim de les seves possibilitats. Després d'interpretar el gran cançoner americà, China torna amb un nou projecte en el qual construeix el seu propi terreny de joc.

Per a l'enregistrament del seu nou EP, Whatever, China s'ha envoltat d'una banda de músics extraordinaris i versàtils. Coproduït al costat del productor britànic Anthony Marshall (Craig David, Nelly Furtado), Whatever és soul i és jazz, és blues i és funk. Quatre composicions que sonen a clàssic des de ja mateix.

China Moses ha col·laborat amb artistes de la talla d'Me'shell Ndegeocello o Camille i la seva veu, interpretació i capacitat de connectar i comunicar-se amb el públic, l'han situat ja en la llista de favorites de molts aficionats al jazz cantat.

Estem davant el retorn d'una de les veus més personals del jazz contemporani.

Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.