Header Ads

El destacat 197: Pablo's Dilemma

El disc destacat de la setmana és el treball PABLO'S DILEMMA del Pablo G Morano Quartet.El primer treball del saxofonista Pablo Garcia Morano com a responsable és un recull de sensacions i estils que han evolucionat i desenvolupat durant els darrers anys.

8 temes de la seva autoria, excepte la revisió de Solar (Miles Davis) que ens transporta a diferents textures dins del món del jazz. El conjunt del disc sona molt homogeni, amb un ambient de club molt marcat que li dona un caràcter molt especial a l'audició del treball.

Darrere de Pablo trobem un combo de luxe amb Luís González al piano, César Martínez a la bateria i Toni Pujol al contrabaix. Un trio que que es coneixen perfectament, que sintonitzen des de la primera nota fruit dels anys de col·laboració, i que generen l'espai perfecte per les frases al saxo de Pablo Garcia Morano.

Darrera de cada tema s'amaga una història, moltes vegades personal, que el propi Pablo explica al llibret que acompanya el cd, generant així una nova dimensió a l'audició.

El disc s'escolta i gaudeix amb facilitat, exposa les seves intencions i pretensions des de la primera nota i compleix els objectius amb eficiència. El grup sona compacte, sense estridències ni grans artificis.

El treball va ser enregistrat en directe als estudis Cove de Lloret de mar al juliol de 2013.

Pablo's Dilemma
Pablo G Morano Quartet

Pablo Garcia Morano - Saxo
Luís González - Piano
Toni Pujol - Contrabaix
César Martínez - BateriaImágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.