Header Ads

Gira dels Royal Southern Brotherhood

Gira espanyola de Royal Southern Brotherhood:
presenten el nou disc "The Royal Gospel"

29/11 Sala BBK, Bilbao
30/11 Luz de Gas, Barcelona
(48º Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona)
1/12 Las Armas, Zaragoza
2/12 Clamores, Madrid
3/12 Club Capitol, Santiago de Compostela
La banda, un supergrup de Nova Orleans
Royal Southern Brotherhood liderat pel carismàtic Cyril Neville ha començat la gira per Europa i passarà per les principals capitals espanyoles els mesos de novembre i desembre.

Royal Southern Brotherhood és una banda que reuneix alguns dels músics més reputats del sud dels Estats Units. Un  all-stars de la música surenya, una banda de súper músics que mescla tots els estils i les essencials característiques del sud dels Estats Units: del Blues al Funk, passant pel Rock i el Soul, un autèntic “gumbo” (guisat criollo) de Nova Orleans.

Membres de Royal Southern Brotherhood:
Cyril Neville ex-membre de The Meters, Galactic i The Neville Brothers, ha compartit escenari amb The Rolling Stones, Bod Dylan, i ha co-escrit temes amb Bono de U2 o Daniel Lanois, a més de ser un defensor dels drets dels músics desfavorits de Nova Orleans. Tyrone Vaughan (guitarra/veu), fill de Jimmie Vaughan i nebot de Stevie ray Vaughan, amb un Grammy per la co-autoría de Without You en el disc Do you get the Blues?. Bart Walker (guitarra/veu)  ha tocat amb Roseland Rhythm Revue de Mike Farris i a la banda de Reese Wynans(teclista de Stevie Ray Vaughan). Participa en la Blues Caravan Tour amb els millors talents emergents del blues. I el 2012 guanya com a "Best guitarist" de la prestigiosa International Blues Challenge de Memphis. S'uneixen a la banda el bateria Yonrico Scott i Darrell Phillips al baix i a la veu.
El Disc: The Royal Gospel, Ruf RecordsEl quart àlbum en la seva meteòrica ascensió i la prova definitiva de que havien nascut per tocar junts
The Royal Gospel obre en un estilo emfàtic amb “Where There’s Smoke There’s Fire”: una mordaç declaració d’intencions co-escrita per Neville i Vaughan, el fraseig rocker de la qual està amanit  amb una lletra referida a una dona amb “la cara d’un àngel, un cos diví”. Aquest mateix duo d’autors ho broden a “Can’t Waste Time”, el descendent riff guitarrer del qual es fusiona amb la lletra sobre un amor fals (“girl, you’re like a ship without a rudder”).

Els fans més bluesers es delectaran amb els vibrants ritmes de “Spirit Man”, i el himne “I’m Comin’ Home”, amb el seu candent solo de slide i la seva lletra de quadern de viatge (“The road just goes on and on”). Per una altra banda, Walker i Neville ofereixen la seva vessant més estremidora a “Blood Is Thicker Than Water, on la forma de cantar del veterà líder “there’s nothing more sacred than the love of a son or daughter”, en un Groove capaç de fer tremolar els escenaris mentre la banda gira por tot el mon al 2016.

The Royal Gospel et podrà fer moure els peus però posarà a prova les teves percepcions.

“Tot el disc està concebut per aconseguir una melodia alegre, però mentre ens ho passem be, seguim tenint la necessitat de reflexionar sobre el que passa al voltant nostre. Reflexa les nostres vivències en les nostres gires en els últims anys, i el que hem sentit personalment com a ciutadans del mon.” Cyril Neville

És un apassionant àlbum que consolida la reputació dels Royal Southern Brotherhood com a banda moderna a tenir en compte.


Font: Cultura en Medias
Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.