Header Ads

IV Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques

Jornada de la salut dels músics
IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques
25 de novembre
Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals


El Taller de Músics acollirà el proper 25 de novembre la IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques.
L'activitat tindrà lloc a l'Escola Superior (Centre Cultural Can Fabra Segre, 24-32, 3a pl.) de 9h a 14h.

Aquesta iniciativa, que se celebrarà per primer cop a Barcelona després de les tres edicions anteriors celebrades a Manresa, té per objectiu ajudar a millorar als professionals de les arts escèniques en el seu rendiment global en l'exercici de la seva professió, preservant la seva salut.
En aquesta quarta edició es faran tres tallers sobre prevenció i higiene de la  veu, postura del músic i prevenció de riscos auditius.

La IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques està adreçada a un ampli espectre de professionals de la música i de les arts escèniques, com músics, actors, delegats de prevenció, empresaris del sector de l'oci i la música, així com professors, locutors i periodistes que utilitzen la veu com a mitjà d'expressió i/o com a eina de treball. Les inscripcions es podran fer del 17 al 22 de novembre.

Organitzada de manera conjunta per Mútua Intercomarcal, Prevint, Fundació Universitària del Bages - UManresa, Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Taller de Músics i l'Institut de l'Art, i amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, compta amb el patrocini de GAES.  
 Consulta tota la informació de les jornades al web oficial:Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.