Header Ads

Programa 200!!

Ja el tenim aquí!


Fer 200 programes potser no és una fita gaire especial, però nosaltres tenim certa tendència a celebrar-ho tot així que vam pensar en fer alguna cosa especial.

Ja fa unes setmanes vam convidar-vos a fer-nos arribar un tall de veu on us demanaven les vostres sensacions, experiències, anècdotes i històries al voltant del swing i el lindy hop. Amb una part del missatges hem preparat una sessió de ball on, a part de ballar, podeu escoltar totes aquestes confessions.Volem demanar disculpes ja que no hem pogut emetre tots els talls rebuts, entre accidents tècnics i formats d'àudio no compatibles amb el sistema, ha sigut totalment impossible emetre alguns. Ens barallarem amb ells i els intentarem recuperar per futures edicions del programa. Demanem disculpes si el vostre tall no ha sortit al programa, podeu estar segurs que ho farà molt aviat.

Personalment vull agrair també, a part de a tota la gent que ha col·laborat en la realització del programa, al nostres tècnic Ramon Torres, que ha fet una feina increïble en un temps rècord!

Sense més històries us deixem amb el programa 200, si voleu el podeu descarregar per escoltar-ho on vulgueu i ballar sense parar!Ens veiem la propera setmana al programa 201!
Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.