Header Ads

El destacat 203: Triangle

El disc de la setmana és TRIANGLE del pianista de Vila-Seca JOAN CLAVER. El jove pianista presenta un treball que agafa per sorpresa: madur, amb fons i plantejant un llenguatge híbrid entre el jazz contemporani, el pop i el rock molt consistent.

En format de trío i acompanyat per Pere Camps al baix i José Benítez a la batería, Claver aposta per composicions originals i algunes versions triades amb molt criteri. El trio sona molt bé, com un perfecte triangle equilàter, s'entenen, dialoguen i exploren amb intensitat les composicions de Claver. 

El disc deixa una sensació de temes molt oberts, bases de baix i bateria que permeten improvisar cap a qualsevol lloc, una llibertat que el pianista de Vila-Seca aprofita perfectament. En conjunt una extraordinària fusió de contemporani amb clares influències del rock que fan del treball una audició molt adictiva, que enganxa i agrada.

Els temes originals de Claver conviuen amb tres versions tan diverses com una revisió de les Gymnopédie Nº1 de Satie, un tema de The Police i una sorprenent versió del New World de Björk.

TRIANGLE de JOAN CLAVER és el nostre disc destacat de la setmana al Local de Jazz.

TRIANGLE
Joan Claver-Piano
Pedro Campos-Baix
José Benítez-Bateria

Enregistrat al Conservatori Professional de Música de Vila-Seca
31 de juny i 1 de juliol de 2015
Fresh Sound New TalentImágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.