Header Ads

Programa 205 - Especial Swingsolidari.cat

Edició molt especial del programa. Entrevistem a Jordi Garcia, coordinador del Projecte Tessalònica de l'ONG AIRE a Grècia que treballa directament amb dels refugiats al país mediterrani.

En Jordi va rebre la trucada de dues amigues, ballarines i aficionades al swing, la Marta Rafa i la Núria Carreras, que volien organitzar una ballada solidària per tal de reunir diners i recolzar la seva tasca a Grècia. D'aquesta iniciativa particular neix SWINGSOLIDARI.CAT, una festa que tindrà lloc el proper 18 de febrer.Creiem que una incitativa com aquesta mereix ser explicada i coneguda, parlem amb la Marta Rafa de l'acte del dia 18, amb en Fèlix de Blas, membre dels The Swing Tenes Band que actuen en directe a la festa, i amb en Jordi de tota la tasca que realitza a Grècia.

Si voleu saber més amb un simple clic podeu escoltar el programa!


Des del LOCAL DE JAZZ volem fer una crida a participar de la festa, ja sigui col·laborant en tots els actes que han aparegut al calendari adscrits a la iniciativa, comprant entrades i assistint a l'acte del dia 18, o participant de la FILA 0.


PROJECTE TESSALÒNICA - ONG AIRE

Disseny: Jose M. BernalImágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.