Header Ads

Presentació: Contra la Mort

CONCERT PRESENTACIÓ DEL DISC
CONTRA LA MORT


Pere Rovira, recitació
Emília Rovira Alegre, piano i veuContra la mort és el títol del darrer llibre de poemes de l’escriptor català Pere Rovira i és també el nom d’un projecte interdisciplinari únic que vol combinar música, poesia i arts visuals. L’autor recitarà una selecció de poemes del llibre acompanyat pel piano i la veu de la seva filla, la compositora Emília Rovira Alegre, que ha creat totes les peces de l’espectacle expressament per als poemes que acompanyen.
El concert és la presentació en directe del disc editat per Quadrant Records que inclou la banda sonora del film Contra la mort-Against Death (2014), i unes quantes peces musicals més de nova creació. El film Contra la mort-Against Death, produït per Emília Rovira, és una col·laboració amb l’artista visual Kayla Stuhr, que va encarregar-se d’il·lustrar els poemes de Pere Rovira amb diverses tècniques pictòriques i de sincronitzar les imatges amb la música.
Contra la mort vol ser una experiència global per als sentits, un espectacle potent i emotiu  que uneix la música d’Emília Rovira Alegre i la poesia de Pere Rovira.


Divendres 21 d'abril, 20:30 h.


Auditori Enric Granados de Lleida Sala 2Entrada 12 € / 

Entrada anticipada 10 €


ABRIL'17
21

ENTRADA ONLINE

Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.