Header Ads

Radament en concert

RADAMENT en concierto en JAZZSÍ CLUB

Dilluns 10 de Juliol, 20:30 hores
JAZZSÍ CLUB, Carrer de Requesens, 2, 08001 Barcelona.

Juanjo Fernández: Piano i Composició
Alexander Reichardt: Saxo Alt
Giorgio Fausto Menossi: Bateria

La presentació de Radament es farà amb dos sets diferenciats:

El primer set e dedicarà a la formació a duo, amb el pianista i compositor gallec Juanjo Fernández i el bateria italià Giorgio Fausto Menossi. El projecte barreja influencies del jazz, rock i les bandes sonores en composicions en equilibri entre l'escriptura i la improvisació.

Les crítiques del projecte són notables:


"I took to this album immediately, and continue to find it equally charming with each additional listen."
- Bird is the Worm -

"The energy of the album is palpable, the joy underlined by supple playing and a sense of freedom. The shifts between composition and improvisation, and between genres, occur as smoothly as a conversation between old friends. There are no seams, only a sense of well-earned camaraderie."
- A Closer Lister -

El segon set estarà dedicat a la formació a trio. Gracies a unes noves composicions de Juanjo, Radament es veu ampliat amb l'entrada d' Alexander Reichardt al saxo alt.
La formació a trio permet el desenvolupament d'arranjaments més lírics, oberts i calmants.

Giorgio y Alexander també són membres del Juanjo Fernández Quinteto, que en 2016 va publicar el disc “Frozen Frame” (Quadrant Records), escollit entre els millors de l'any per "Distrito Jazz". Us recordem que Frozen Frame va formar part de la tria que vam fer al Local de jazz dels discos més notables del passat 2016.


Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.